Workshop ČAF a LTA

16. 3. 2016

Česká asociace franchisingu ve spolupráci s LTA Legal s.r.o. připravila WORKSHOP na téma: Legislativní novinka – rozšíření ochrany spotřebitele v roce 2016 a Komunikace – expandujeme aneb „z 0 na 100“ – důležitost vize, konzistentní značky, využití sociálních médií při rozšiřování sítě a nárůstu obchodů.

Pracovním setkáním, které se konalo ve čtvrtek 10. března 2016, provázely Pavlína Beránková ze společnosti LTA Legal (www.ltapartners.com) a Petra Cempírková, specialistka na interní a externí komunikaci a marketing (www.reknito.eu).

Pavlína Beránková, advokát LTA Legal s.r.o. seznámila účastníky s poslední novelou zákona o ochraně spotřebitele. Zákon implementuje směrnici EU o alternativním řešení spotřebitelských sporů (ADR). Podle novely mají nově spotřebitelé možnost podat návrh na řešení sporu u orgánu pro mimosoudní řešení sporu, kterým je, kromě specializovaných úřadů, Česká obchodní inspekce. Podnikatelům, prodávajícím a poskytovatelům služeb, vzniká ze zákona zejména povinnost spotřebitele o této možnosti řešení sporu informovat do 30.4.2016 ve svých všeobecných obchodních podmínkách a na webových stránkách.

V duhé části pracovního setkání promluvila Petra Cempírková o komunikaci v marketingu a expanzi.

http://www.czech-franchise.cz/novinky/caf-zorganizovala-zajimavy-workshop-pro-sve-cleny

20160310_100520_resized

20160310_100536_resized